Над будівлями Рівненщини хочуть бачити червоно-чорні прапори

Тож обласна рада збирається розглянути відповідний проект рішення

Згідно з ним збираються рекомендувати у певні дати, пов’язані із визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв, вивішувати прапори ОУН біля адмінбудинку Рівненської облради, на будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, громадських об’єднань області. Ініціювала такий проект рішення фракція «Свобода» у Рівненській облраді.

Заступник керівника фракції Андрій Бортнік каже, що це потрібно було зробити давно, бо червоно-чорний прапор – це символ перемоги:

Враховуючи, що йде війна російсько-українська, а цей прапор – він прапор перемоги, боротьби. І під цим прапором і революція Гідності здійснювалася і всі національно-визвольні змагання, які були у 1940-1050-их роках, які  й привели до нашої незалежної України.

 

Тобто це – як шана цим нашим героям, які полягли за нашу незалежність, які і далі на російсько-українській війні гинуть і борються.

Якщо облрада підтримає таке рішення, за кошт обласного бюджету, каже Андрій Бортнік, прапори організовано не закуповуватимуть. А кожна установа чи організація області сама вирішуватиме, чи вивішувати прапор, і робитиме це у міру своїх фінансових можливостей. 

У ці дні хочуть рекомендувати вивішувати прапори:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: прапор
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень