Національний мультипредметний тест можна буде скласти як в Україні, так і за кордоном

МОН має затвердити два переліки міст – в Україні та в Європі

Днями в Україні затвердили перелік населених пунктів, де проходитиме Національний мультипредметний тест. Складатиметься він з української мови, історії та  математики.

Загалом абітурієнти мають відповісти на 60 питань (ред. – по 20 питань із кожного предмету), повідомив начальник рівненського управління освіти Богдан Турович.

Перелік закладів, де проходитиме тест, не оголошують, але відомо, що він відбудеться у 20 областях України та у Києві. А невдовзі МОН має затвердити перелік країн і міст Європи, де НМТ (ред. – Національний мультипредметний тест) зможуть пройти учасники, які змушені були виїхати за межі України.

Нині на електронні скриньки випускників приходять запити на підтвердження участі у складанні тесту. Тож учням радять перевірити свої пошти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень