На землю у Рівному право власності дають... навколишні місцеві ради

Про це розповіли на засіданні регламентної комісії

У Рівному виявили дві самовільні забудови, які зареєстрували в незаконний спосіб.

Про це повідомив заступник начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Микола Дядюсь.

Одна з них розташована на вулиці Князя Романа, 13, де Здолбунівська районна рада зареєструвала зміни у нежитловому приміщенні, площа якого зросла майже на 50 метрів квадратних після демонтування внутрішніх перегородок.

Подібна схема узаконення самовільної будови у Рівному виявлена і на вулиці Богоявленьскій, 4. Там до підвального приміщення добудували кіоск і зареєстрували, каже Микола Дядюсь:

Площу тимчасової споруди включили до загальної площі нежитлового приміщення, власником якого є Юнчик Михайло Олександрович.

Тобто, що виявилось: 

фізична особа підприємець Андрій Власюк виготовив технічний паспорт, включив це приміщення до загальної площі нежитлового приміщення, яке вбудоване у багатоквартирний житловий будинок і Грушвицька сільська рада зареєструвала право власності.

Богоявленьська, 4

Тож управління ДАБК від імені Рівненської міської ради направило до суду позовну заяву про скасування рішення про державну реєстрацію права власності і звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень