На Здолбунівщині затримали кривдників 10-річної дівчинки

За скоєне чоловікові загрожує до чотирьох років за ґратами

Працівники карного розшуку Здолбунівського відділення поліції затримали 22-річного мешканця села Загороща, який 21 листопада вирвав з рук мобільний телефон у 10-річної дівчинки. 

У вечірній час малолітня дівчинка прогулювалася біля будинку, де проживає, і розмовляла по мобільному телефону. В цей час до неї підійшов незнайомий чоловік та почав розпитувати про батьків. Після цього забрав з рук її мобільний телефон, зателефонував матері і почав вимагати за нього дві тисячі гривень. У ході розмови жінка домовилась викупити мобільний за 300 гривень, але зловмисник утік із ним у невідомому напрямку.

Поліцейські затримали 22-річного раніше судимого за крадіжки жителя села Загороща та вилучили у нього викрадений мобільник. Чоловік визнає вину, співпрацює зі слідством та пояснює, що пішов на злочин, бо був напідпитку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом грабежу за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, готують матеріали про повідомлення зловмиснику про підозру. Санкція статті передбачає штраф від 850 до 1700 гривень або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень