На заміну табличок декомунізованих вулиць пішло майже 100 тисяч гривень

У Рівному уже готові до заміни 70% таблиць на перейменованих вулицях

Згідно з нормами, таблиці, на яких написана назва вулиці (їх називають «аншлаги»), розташовують на будинках на початку та в кінці вулиці і на перехресті. На проміжних будівлях розміщають лише таблиці з номерами будинків. На їх виготовлення та монтаж виділили 95 тисяч гривень. За ці кошти приватний підприємець Андрій Наумчук, який займається виготовленням таблиць, зробив 167 аншлагів та 812 номерних знаків. Найперше із заміною таблиць впоралося ЖКП «Перспекитивне», адже у його складі декомунізовано лише дві вулиці - Олеко Дундича та Черняка, на яких уже прикріпили таблиці з новими назвами - генерала Безручка та Богоявленська відповідно.  Крім цього, ще два житлово-комунальні підприємства - «Галицьке» та «Покровське» - уже забрали у підприємця готові таблиці. На черзі «Західне» та «Сонячне», - повідомив начальник міського відділу житлового фонду Олександр Колесник:

 

- Вже замінили і повісили ЖКП «Перспективне» - це вулиці Олеко Дундича і Черняка. Замовляли на всі будинки. Виготовлялися «аншлаги» з назвою вулиці і номерні знаки. «Аншлаги» ставляться на початку і в кінці вулиці і на перехрестях, так як передбачається нормами, а на інших будинках вивішуються номери. ЖКП «Галицьке» вже забрало всю партію, вони в п’ятницю приступили до монтажу, і ЖКП «Покровське» теж забрало, приступили для монтажу. 

 

В середньому вартість одного «аншлагу» – 180 грн, а номерної таблиці - 40 грн.

До слова, ЖКП «Покровське» - одне з тих, до складу якого входить чи не найбільше перейменованих вулиць. Нагадаємо, всього на виконання закону про декомунізацію у Рівному змінили назву двадцяти семи вулиць. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень