На закритті 39 шкіл і садочків та 2 медзакладів наполягають пожежники

Оновлені дані перевірок на Рівненщині

Із 1 330 об’єктів Рівненщини, які рятувальники мають обстежити до 1 червня, станом на 25 квітня позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки провели у 213 закладах.

Це 163 дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади; 7 закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням; 43 торгівельних підприємства та закладів для дозвілля.

За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання приписів, до адміністративної відповідальності притягнули 223 керівників закладів та відповідальних посадових осіб. До судів направили 48 адміністративних позовів.

Найбільше порушень – у закладах освіти.

Під час перевірок виявлено 2 364 порушення, з яких 358 не усунули протягом попередніх років. Серед найпоширеніших порушень - відсутні або несправні автоматичні системи протипожежного захисту. Таких закладів 77.

 

У 26 закладах відсутнє або несправне зовнішнє протипожежне водопостачання, а у 7 закладах – внутрішнє протипожежне водопостачання; 11 будівель потребує заміни або ремонту систем електропостачання.

До адмінвідповідальності притягнули 169 керівників закладів і відповідальних посадових осіб.

А до судів направили адміністративний позов щодо застосування заходів реагування у вигляді зупинення роботи 39 об’єктів.

Під час перевірок розважальних центрів рятувальники виявили 624 порушення, з них 95 не усунули протягом попередніх років. Здебільшого, у закладах відсутні або несправні автоматичні системи протипожежного захисту.

За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання приписів до адміністративної відповідальності притягнули 45 керівників об’єктів і відповідальних посадових осіб, а також до судів направили адмінпозови щодо застосування заходів реагування у вигляді зупинення роботи 8 об’єктів.

За результатами перевірок закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням, пожежники виявили 102 порушення, з яких 16 не усунули протягом попередніх років.

До адміністративної відповідальності притягнули 9 керівників закладів і відповідальних посадових осіб.

До суду направили позов щодо застосування заходів реагування у вигляді зупинення роботи 2 об’єктів.

Акти перевірок можете переглянути на сайті ДСНС.

Нагадаємо, пожежники наполягають на закритті 12 шкіл і дитсадків Рівного. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень