На вихідних вилучили майже 69 кг бурштину

Податківці звітують про чергові факти затримки старателів

Співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Рівненській області у складі міжвідомчої мобільної оперативної групи спільно з працівниками УМВСУ, УСБУ та військової служби правопорядку у ніч на суботу виявлено 3 факти незаконного обігу бурштину.

З переслідування автомобіля "Опель Віваро" розпочалася операція на території Дубровицького району. Як з’ясувалося в подальшому, правопорушники не зупинилися на вимогу працівника ДАІ з метою приховування факту перевезення бурштину. За результатами нічної погоні пасажир автомобіля, який встиг вискочити і намагався втекти, разом з водієм та автомобілем доставлені до райвідділу міліції, де проведено огляд та вилучено близько 12 кілограмів каміння, зовні схожого на бурштин.

Не менш резонансні правопорушення виявлені міжвідомчою мобільною групою за участю працівників фіскальної служби на території Сарненського району. При затриманні автомобіля "Хонда Аккорд" вилучено більш як 47 кілограмів каміння, зовні схожого на бурштин. В автомобілі "БМВ" виявлено ще 4,6  кілограма  такого каміння. За даними фактами розпочато кримінальні провадження.

ГУ ДФС у Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень