На вулиці Старицького у Рівному підприємці самі чистили засніжену дорогу (8 ФОТО)

Фури не могли проїхати до пункту призначення

Сьогодні зранку на нерозчищеній дорозі на вулиці Старицького фура перегородила дорогу. Як повідомляють слухачі на наш Viber, дорогу на цій ділянці комунальники не чистили ні вчора, ні сьогодні зранку. Прикметно, що колеса на автомобілі були обладнані спеціальними  ланцюгами, які зазвичай допомагають впоратися з ожеледицею.

Втім, на цій ділянці дороги не допомогли навіть такі засоби. Підприємці, які чекали на доставку товару,  який ще має властивість швидко псуватися, викликали на місце події поліцію.

Тож на Старицького приїхала патрульна поліція. Вони викликали автогрейдер, який чистить вулиці. Підприємці своїми силами розчищали сніг, як могли. Розкидали вулицею мішок солі. Зрештою, усі ці заходи допомогли автомобілю проїхати.

Тим часом, поліція склала на водія фури протокол за створення аварійної ситуації на дорозі (штраф 510 гривень). Натомість, складати протокол на комунальні служби уже не було як – від солі і старань підприємців сніг розтанув.  

Наші слухачі у Viber радять у такому разі складати спочатку протокол на комунальників, а вже потім чистити вулицю самим. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень