На вулиці Рівного не можуть зробити тротуар через незаконних забудовників

Адже вони захопили територію, призначену для облаштування тротуару

Про це на засіданні міськвиконкому повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко:

На землі Рівненського району побудували кілька об’єктів в кінці вулиці Макарова і всі поробили виїзд на Макарова. Зіпсували нам вулицю незаконно, бо на Макарова з другого боку шість метрів смуга – це міська земля, яка передбачена, щоб будувати тротуар. Там дитина загинула. Рано чи пізно там треба збудувати тротуар з того боку і освітлення. А для районної землі передбачено будівництво паралельної дороги для села там свого і виведення тієї дороги на цю вулицю.

Тепер один із цих незаконних забудовників, якому вказали на те, що набудоване треба знести, прийшов до міського голови зі сльозами: «Ви руйнуєте мій бізнес».

Тож Володимир Хомко запропонував членам міськвиконкому:

Давайте визначимося, чи ми ставимо понад усе бізнес і будуємо все, що хочеш, і де хочеш, чи ми хочемо зробити місто, щоб по ньому було приємно ходити. Це два інтереси, які в усьому світі суперечать одне одному.

Нагадаємо, що ми вже повідомляли також, що на вулиці Макарова не можуть прокласти тротуар через рішення Верховного суду про нелегально збудований шиномонтаж.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень