Бетонна огорожа може впасти на пішоходів на вулиці Рівного

Адже вона - в аварійному стані

Йдеться про вулицю Олени Теліги. Аварійна огорожа розташована біля військового госпіталю на цій вулиці. У будь-яку мить вона може впасти на перехожих, які рухаються тротуаром.

Розповідає головний лікар військового госпіталю Олексій Кльонов:

Декілька секцій взагалі ледь стоїть там навіть з підпірками. Це по вулиці Теліги за поліклінікою і зразу там секцій зо шість в аварійному стані.

 

Тобто там ремонту вже не підлягає. Тому треба міняти. І то тягнеться вже десь півроку, навіть більше.

 

А то ще небезпека ж і для людей, для перехожих тих, хто по тротуару ходить.

За словами Олексія Кльонова, з серпня цього року, відповідно до указу Президента, над госпіталем взяла шефство Рівненська обласна рада. Тож була розроблена програма надання шефської допомоги. І найперше, з обласного бюджету у межах такої допомоги обіцяють виділити кошти на заміну бетонної огорожі. Олексій Кльонов каже, що одна бетонна секція коштує 3600 гривень. А орієнтовно на їх купівлю витратять близько 50 тисяч гривень. Головний лікар сподівається замінити огорожу до Нового року. А в наступні роки за кошти обласного бюджету збирається розпочати міняти дахи відділень госпіталю, які протікають.

Тішиться Олексій Кльонов також, що госпіталю нещодавно держава закупила новий санітарний автомобіль «Богдан» замість старого УАЗа, який згорів у зоні АТО. А до кінця року ще й закладу пообіцяли новенький реанімобіль.

До речі, у госпіталі одночасно лікується до 170 військових.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень