На Володимиреччині через вибух гранати чоловік позбувся руки

А його син отримав контузію

Фото ілюстративне

Напередодні ввечері до Володимирецької лікарні доставили 58-річний житель села Половлі із відкритим переломом руки та осколковими ранами плеча.

Під час надання медичної допомоги лікарі прийняли рішення про ампутацію правої кисті.

Вибух стався у гаражі, що у господарстві потерпілого чоловіка. Там поліцейські виявили також деформовані залишки предмета, зовні схожого на складову частину боєприпасу до «РПГ-7», які направлені на експертизу. За її результатами буде остаточно відомо, що саме вибухнуло.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото ілюстративне

У рамках кримінальних проваджень слідчі та експерти встановлюватимуть, яким чином небезпечний предмет потрапив до рук 58-річного місцевого жителя.

Відомо також, що у результаті вибуху отримав контузію і його 18-річний син. Обоє чоловіків госпіталізовані.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень