У Рівному дерево впало на авто біля будинку з номером 13 (ФОТО)

Через негоду

За минулу добу рятувальники обласного центру чотири рази надавали допомогу населенню зі звільнення проїжджих частин доріг від повалених дерев внаслідок негоди.

На щастя, минулося без жертв, говорить начальник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

- За минулу добу рятувальники обласного центру чотири рази виїжджали на надання допомоги громадянам через повалені внаслідок короткочасної негоди дерева. Обійшлося, на щастя, без людських жертв.

 

Однак, одне дерево впало на легковий автомобіль «Opel», інші три – на прибудинкових територіях. Що найцікавіше, усі дерева негода повалила на одній вулиці – Відінській. Але біля різних будинків – №13, №25, №33 та №35-А.

Саме на Відінській, 13 дерево впало на легковий автомобіль.

Загалом наслідки негоди вчора ліквідовували дві одиниці спецтехніки та десятеро рятувальників.

Оскільки за прогнозами синоптиків нестійка погода ще утримається на території Рівненщини, Служба порятунку звертається до жителів області із закликом бути максимально обережними, під час ускладнених погодних умов не ходити поблизу старих дерев, рекламних щитів та ліній електропередач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень