На що депутати Рівненської області вирішили витратити майже 40 мільйонів

Деталі від прес-служби РОДА

На сесії облради депутати розподілили 33,9 мільйонів гривень. Зокрема, передбачили кошти на ремонт будівлі інфекційного корпусу центральної міської лікарні Рівного.

Це стало значною перемогою для рівнянки Тамари Савінкової, яка займалась питанням ремонту зовнішніх стін приміщення починаючи з 2011-року. 

З 33,9 мільйонів на завершення ремонту виділили 276 тисяч гривень. Це дозволить завершити встановлення та закріплення металевих тяжів, які тримають стіни. Зовнішній вигляд відділення наразі лишається таким.

Далі в повідомленні прес-служби ОДА йдуть такі цифри.

8,1 млн грн виділили на підготовку робітничих кадрів професійно-технічними та іншими закладами освіти. 459,1 тис. грн. - інша субвенція бюджету Дубрвицького району на придбання шкільного автобуса.

5,5 млн грн буде спрямовано на заробітну плату та покращення матеріально-технічного забезпечення установ і закладів охорони здоров’я, із них 3,7 млн грн - комунальному закладу «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

1,3 млн грн депутати передбачили для забезпечення належних умов проживання підопічних в установах соціального захисту населення. 600 тис. грн – на грошові допомоги малозабезпеченим громадянам області. 744 тис. грн - для надання допомоги пенсіонерам, репресованим і реабілітованим особам, воякам УПА віком понад 70 років, зі стажем роботи понад 40 років та розмір пенсії яких складає до 1500 грн.

400,0 тис. грн виділено на виплату одноразових грошових винагород провідним спортсменам, спортсменам-інвалідам та їхнім тренерам.  100,0 тис. грн - на заходи з національно-патріотичного виховання молоді. На проведення навчально-тренувальних зборів і змагань – 2,8 млн грн, в тому числі громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості – 2,6 млн грн.

Управлінню культури і туризму облдержадміністрації збільшується обсяг видатків на проведення заходів на суму 695 тис. грн. Крім того, надається інша субвенція з обласного бюджету для бюджету Смизької селищної ради на придбання інструментів для зразкового дитячого духового оркестру «Смига» в сумі 100,0 тис. грн.

1 млн грн передбачено на проведення щорічного конкурсу проектів розвитку територіальних громад області.

200 тис. грн - на  Програму створення регіонального матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2016-2020 роки. 3,5 млн грн – на обласну програму енергоефективності. 

650 тис. грн – на обласну програму відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2015-2018 роки.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень