На Сарненщині знову вилучали мотопомпи (ФОТО)

Одна заводська, інша – саморобна

Учора, 3-го червня, під час відпрацювання селища Клесів, правоохоронці виявили та вилучили заводську та саморобну мотопомпи, а також обладнання для видобутку бурштину-сирцю. За обома фактами тривають досудові розслідування.

Так, близько 16 години працівники роти поліції особливого призначення Івано-Франківської області, які діють у складі оперативного штабу, в урочищі «Підстанція» поблизу Клесова виявили групу осіб, які займалися незаконним промислом. Старателі втекли, натомість саморобну мотопомпу на базі двигуна «Mercedes» вилучили.

А через дві години поліцейські відділу спеціальної поліції в Рівненській області в урочищі «Мохи» поблизу Клесова виявили заводську мотопомпу та пожежний шланг.

Усе вилучене правоохоронці помістили на територію Сарненського відділу поліції. За фактом порушення правил охорони надр відкрито кримінальне провадження, повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень