На Сарненщині чоловікові дали сім років за вбивство батька (ФОТО)

В результаті конфлікту, що стався 20 січня цього року, загинув 68-річний чоловік

Відповідно до вироку суду його 39-річний син найближчі сім років проведе за ґратами.

Під час сварки обоє чоловіків були напідпитку. Син наніс кілька ударів батьку по голові. Наступного ранку син побачив, що той лежить біля ліжка без ознак життя. Похмелившись, поділився новиною із сусідами, які і викликали поліцію.



Слідчо-оперативна група під час огляду місця події виявила на тілі чоловіка ознаки насильницької смерті. Проведена згодом судово-медична експертиза встановила, що він помер унаслідок мозкової коми та важкої закритої черепно-мозкової травми.

На судовому засіданні чоловік запевняв суддів, що не бажав смерті батька і лише два-три рази ударив та щиро розкаювався у заподіянні йому тілесних ушкоджень. Однак вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння та щодо особи похилого віку стали обтяжуючими обставинами. Відповідно до рішення суду підозрюваному призначили покарання у виді позбавлення волі на сім років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень