Чоловік на Рівненщині проголосив себе головою громади і розсилає підозрілі листи

На нього поскаржилися в СБУ

Мешканець села Кустин Рівненського району В. Мельничук днями надіслав звернення у Заборольську сільраду. Текст його був дуже довгим і не відразу зрозумілим. У зверненні В. Мельничук запитував

коли сільська рада перетворилися у юридичну особу, і коли сільський голова став керівником цієї установи.

Втім, не це здивувало Заборольського сільського голову Миколу Шустова, а те, що звернення було на бланку з написом «територіальна громада» з гербом України і підписом В. Мельничука, як голови територіальної громади сіл Кустин, Сергіївка і Решуцьк . Хоча насправді у Кустині інший сільський голова.    

Ось тут видно ці написи:

Детальніше розповідає Микола Шустов:

Здивувало те, що він підписується, що є керівником територіальної громади, і у його територіальної громади є бланк з гербом українським. І він пише, що ця громада - це адміністративно-територіальна одиниця унітарної республіки Україна. І, відповідно, щоб запобігти можливо якимось злочинам, ми направили лист у Службу безпеки для реагування.

Микола Шустов

За словами Миколи Шустова, звернувся В. Мельничук до них після того, як представники сільради розпочали проводити обговорення щодо об’єднання територіальних громад, зокрема, говорили про об’єднання з селами Кустин та Олександрія. І Микола Шустов з цього приводу виступав на телебаченні.

Микола Шустов каже, що схожі листи В. Мельничук надсилав і в Олександрійську та Кустинську сільради. І, зокрема, Кустинський сільський голова розповідав, що

пан Мельничук вимагав у зверненні, щоб сільський голова ліквідував Кустинську сільраду, бо це - не орган місцевого самоврядування, а просто юридична особа, і щоб сам пішов з сільради.

Ці листи, пояснює Микола Шустов, виглядали дивно і викликали підозри у тому, чи не загрожує, приміром, Кустинській сільраді захоплення. Тож Кустинський сільський голова теж поінформував про підозрілі листи СБУ. 

Повний текст листа від самопроголошеного голови громади можна переглянути внизу:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень