На ринку Дикого займуться оздоровленням і не тільки

Споруди, що з'явилися на ринку Дикого у Рівному, привертають увагу перехожих. Що там будують?

Майже завершена капітальна споруда посеред ринку (на фото вгорі), за словами директора ринку Дикого Олени Нездюр,  - це майбутній оздоровчий комплекс для відвідувачів ринку. А металевий каркас поруч - це друга його черга.

Розповідає Олена Нездюр:

Зараз ми нічого не будуємо. Будівництво заморожене у зв'язку з фінансовим станом і є  інші причини, які не хочу озвучувати. Коли плануємо добудувати? Точно сказати не можу, але у найближчі роки. 

Окрім цього, зараз ринок Дикого за власний кошт веде будівництво і на ділянці, ближчій до гідропарку зі сторони вулиці Степана Бандери. 

Зараз активно будуємо поля для волейболу на піску і в нас є команди, які займаються на тих полях безкоштовно. Вони займають досить високі результати в Україні  і навіть на чемпіонаті світу. Всі роботи мають бути завершені приблизно, бо там ще має бути міні-футбол, то з міні-футбольним полем - наступного року. А самі поля для волейболу вже завершені. 

 

Поле для міні-футболу обіцяють зробити зі штучним покриттям. А для волейбольного поля тут будують капітальні споруди - роздягальні. Завершити все збираються до початку наступного сезону, який відкривають у квітні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень