На Різдво у Рівному поліцейські затримали злодія на гарячому

Першими прибули на виклик бійці роти поліції особливого призначення

Сталося все близько 10 години вечора.

7 січня до поліції надійшло повідомлення, що в квартирі сусідів чути підозрілі звуки від перебування підозрілих осіб. Поліцейські, які несли службу неподалік оперативно виїхали за повідомленням.

На місці події поліцейські застали зловмисника, який утікав з усім награбованим із квартири на першому поверсі. Бійці роти поліції особливого призначення схопили його та викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше правоохоронці встановили,  що 21-річний молодик, скориставшись відсутністю 26-річного власника, віджав пластикове вікно та проник до квартири. Із помешкання викрав три мобільні телефони, гаманець з грошима у сумі 3800 гривень та вісім золотих виробів.

Слідчі вилучили все викрадене та відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки. Зловмисника затримали, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Молодик вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За скоєння чергової крадіжки йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень