На Рівненський полігон завітали актори фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь»

Відвідав військовослужбовців і режисер стрічки Михайло Іллєнко

Прес-служба управління оперативного командування «Захід» запросила режисера фільму Михайла Іллєнка провести показ «Той, хто пройшов крізь вогонь» у клубі полігону, аби познайомити курсантів навчальних підрозділів із зірковим співслужбовцем Дмитром Лінартовичем.

На полігон також завітали виконавці ролей Костянтин Лінартович та Олексій Колесник. Після перегляду фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь» військовослужбовці поспілкувалися з акторами, дізналися про те, що залишилося за кадром та поцікавилися творчими планами гостей. 

«Цю кінострічку ми демонстрували нашим бійцям в АТО, робили показ у бліндажах і захисних спорудах в Пісках, Щасті та інших місцях вздовж лінії розмежування. Я дійсно побачив, що ми з українським кіно і словом підтримки дуже потрібні нашим захисникам. Тому цього разу вирішили розшири географію і поїхати не на схід, а на захід України. Головна ідея, яку доносимо до глядачів – це вільний український дух, готовність боротися за себе, свою волю і життя. З таким настроєм воїни повинні виконувати свої обов’язки та завжди повертатися живими з небезпечних завдань», – розповів Михайло Іллєнко.

Нагадаємо, виконавець головної ролі в кінострічці, Дмитро Лінартович, був мобілізований під час шостої черги часткової мобілізації і майже місяць опановує фах артилериста на Рівненщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень