На Рівненському сміттєзвалищі зняли кліп про АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Під назвою «Не забуваймо про війну і на Різдво»

На відео рівненська поетеса Ірина Мельник на сміттєзвалищі читає власну поезію у супроводі колядки під звуки ліри у виконанні рівненського музиканта Андрія Ляшука.

Цю роботу Ірина Мельник у соцмережі Фейсбук прокоментувала так:

Ірина Мельник 3-dots-h Не забуваймо про війну і на Різдво – вона не забула про нас.

 

Текст створювався рік тому, але, на жаль, він є актуальним і сьогодні. Хотілось би, щоб Різдво прийшло до чоловіків, які обороняють мою Країну. Бо до нас воно ж і так прийшло, правда ж?!

Ірина Мельник пояснила, що сміттєзвалище використали, щоб привернути увагу громадськості до сміттєвої проблеми. А також щоб показати, що

серед бруду, завжди є щось святе: під час війни, де стріляють, де панує абсурд – є Люди, з добрими щирими сильними серцями.

Ідея кліпу належить Ірині Мельник та рівненському фотохудожнику Олександру Шахманціру. Відеокліп створив Микола Мосійчук, звук  - Євгеній Старжинський. Фотографував під час зйомок кліпу Олександр Шахманцір.

Оскільки Ірина Мельник збирається з кліпом взяти участь у міжнародному конкурсі, переклад слів вірша на англійську мову здійснила Юлія Олійник.

Це вже друге поетичне відео Ірини Мельник, відзняте на Рівненському сміттєзвалищі. Про нього поетеса Радіо Трек розповіла таке:

Мені здається, що до тематики моєї поезії найбільше це місце підходило через те, що серед сміттєзвалища і бруду завжди є люди з прекрасними серцями.

 

Якщо асоціативно порівняти, що сміттєзвалище - це фактично війна, яка у  нас відбувається абсурдна на сході, то люди, які там є і захищають нашу територію, це та чистота, це ті живі серця, від яких не залежить той бруд, та атмосфера, яка панує навколо них. 

А ось і саме відео:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень