На Рівненщині знищували браконьєрські знаряддя лову

Це вже вдруге за рік

Цьогоріч  Рівнерибоохорона вже вдруге знищувала  конфісковані знаряддя лову, які були вилучені у громадян, які здійснювали рибальство з використанням заборонених або промислових знарядь лову.

Зокрема днями, спецкомісія у складі представників Рівнерибоохорони, податківців департаменту фінансів та представників юстиції області провели відповідне знищення знаряддя. Конфісковані знаряддя лову були здані на склад й перебували на збереженні Рівнерибоохорони. Значна частина цього майна є забороненими знаряддями лову кустарного виробництва і згідно з вимогами чинного законодавства реалізації не підлягає.

Інша частина потребує значних затрат на його реалізацію, що є невиправданою та збитковою для державних коштів. Тому члени комісії вирішили знаряддя та засоби вчинення правопорушень у кількості 227 одиниць, загальною довжиною близько 1 км, підлягають знищенню шляхом порізки, поломки та приведення в непридатний стан. У результаті їх спалили. 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Риба
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень