На Рівненщині відбудеться масштабна туристична подія

Всеукраїнського рівня

У Рівненській області збирають фахівців туризму з усієї України.  Їх запрошують на восьме засідання Ради туристичних міст і регіонів та четверте засідання Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Воно триватиме з 27-го по 28-ме вересня. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА: 

На запрошення Рівненської ОДА в область з’їдуться фахівці туристичної галузі з усієї країни - аби обговорити перспективи розвитку активного, мисливського та екологічного туризму в Україні на прикладі міжнародної практики.

Учасники заходів – члени відповідних рад областей, а також делегація зі столиці - заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Михайло Татарчук, радник Першого Віце-прем’єр-міністра Іван Ліптуга, в.о. директора департаменту туризму та курортів Мінекономіки Віталіна Мартиновська.

Офіційне відкриття – 27 вересня, о 10.30. У селі Велика Омеляна у Рівненському районі. 

Під час заходу регіони представлять свій туристичний потенціал. Зокрема, фахівці туристичної сфери Рівненщини розкажуть про впровадження в області іноземного досвіду з розвитку «Зелених шляхів» (Green Ways), розвиток мисливського туризму та на природно-заповідних територіях.

Крім того, мова йтиме про реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги як інструменту розвитку об’єктів культурної спадщини.

Гостей ознайомлять з туристичними родзинками краю – Тараканівським фортом, Дубенським замком, Пересопницею, Тунелем кохання та мисливським комплексом «Сокіл».
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень