На Рівненщину надійшли сучасні УЗД-сканери для районних лікарень (ФОТО)

Майже два десятки

Фото ілюстративне

У межах реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» для міських та районних лікарень області надійшли

19 нових сучасних УЗД-сканерів компанії Philips.

Ця апаратура дасть змогу діагностувати не лише кардіологічні хвороби, але й може використовуватися для діагностики низки  інших хвороб.

Для того, аби спеціалісти з районів могли скористатися усіма перевагами нового обладнання, для них організували спеціальні навчання за участю фахівців компанії-виробника.

Також згодом на Рівненщині очікують повного переоснащення сучасним кардіологічним обладнанням лікарень первинного, вторинного і третинного рівнів, каже керівник групи впровадження проекту Світового банку в області Сергій Рибачок:

Раніше в межах проекту ми закупили сучасну кардіологічну техніку для обласної лікарні та на її базі створили серцево-судинний центр. Наступним етапом реалізації проекту стала закупівля новітнього обладнання, у тому числі карідоаналізатори та УЗД-сканери, для міських та районних лікарень. Наразі консультанти вже працюють над тендерною документацією для закупівлі нового обладнання амбулаторіям області.

До слова, отримані сканери вже пройшли розмитнення і після завершення оформлення усіх необхідних документів їх одразу передадуть до кардіовідділень районних та міських лікарень області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень