На Рівненщині військовий продавав гранати

Військовий Збройних Сил України з Львівщини за 4000 гривень збув рівнянину 10 гранат РГД-5 та запали до них. Чоловіка затримали

26 серпня увечері оперативники УМВС України в Рівненській області спільно із військовою контррозвідкою затримали військовослужбовця із Львівщини, який перебував на Рівненському полігоні з березня цього року, повідомили в прес-службі Рівненського УМВС України.

Це була друга спроба продати боєприпаси. Десять днів тому військовослужбовець за 200 доларів США продав уже шість гранат.

Також напередодні правохоронці затримали на полігоні 22-річного лейтенанта ЗСУ, уродженця Хмельницької області, який намагався збути за 2 тисячі гривень три тротилові шашки і стільки ж запальних трубок із бікфордовими шнурами загальною вагою 800 г. Під час особистого огляду офіцера правоохоронці виявили ще й 100-гривневу грошову купюру, у яку була загорнута біла подрібнена порошкоподібна речовина, схожа на метамфетамін. Зі слів лейтенанта, наркотики він зберігав для особистого вживання.

Під час огляду території полігону правоохоронці та контррозвідники виявили сховище, де було 450 патронів до автоматичної стрілецької зброї  калібру 5,45 мм. На нього вказав сам лейтенант.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень