На Рівненщині зросло виробництво м’яса, молочних продуктів та борошна

Водночас знизився випуск нерафінованої олії та хліба

Як повідомляє Головне управління статистики у Рівненській області, у січні-серпні 2017 р. обсяг випуску продукції підприємств з виробництва харчових продуктів, напоїв порівняно з відповідним періодом попереднього року зріс на 8,5%, що на 0,3 в.п. більше, ніж у промисловості області в цілому.

Виробництво борошна зросло на 3931 т, молока рідкого обробленого – на 3501 т, йогурту та інших ферментованих чи сквашених молока та вершків – на 1045 т, м’яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого – на 317 т, масла вершкового – на 242 т, печива солодкого і вафель, м’яса свиней свіжого чи охолодженого – на 212 т по кожному виду продукції, овочів консервованих натуральних – на 192 т, сирів сичужних та плавлених – на 107 т, шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао – на 82 т, виробів ковбасних – на 80 т, напоїв безалкогольних – на 81,5 тис. дал.

Водночас знизився випуск олії нерафінованої на 1720 т, виробів кондитерських цукрових, що не містять какао – на 596 т, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання – на 579 т, джемів, желе фруктових, пюре та паст фруктових чи горіхових – на 325 т, соусів і продуктів для приготування соусів; приправ та прянощів змішаних інших – на 80 т, виробів здобних – на 22 т, вод натуральних мінеральних газованих – на 7 тис. дал.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень