На Рівненщині знайшли вбивцю односельчанина

Про виявлений у річці Горинь труп невідомого чоловіка до поліції першого червня повідомив житель села Кричильськ, що на Сарненщині. Загиблим виявився 32-річний мешканець сусіднього села Костянтинівка. На його тілі були тілесні ушкодження у виді гематом та двох колото-різаних ран шиї та грудей.

Упродовж доби поліцейські затримали зловмисника, який позбавив чоловіка життя. Ним виявився його 31-річний односельчанин.

Поліцейські з’ясували, що 29 травня між чоловіками виникла суперечка на ґрунті особистих неприязних відносин. Загиблий неодноразово погрожував своєму майбутньому кривднику та його сім’ї. Чоловік дорікав односельцю за те, що через його рідного брата, колишнього правоохоронця, він потрапив на п’ять років до в’язниці. Відомо, що загиблий відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом із нанесенням тілесних ушкоджень у виді ножових поранень водієві таксі.

Обидва молодики були напідпитку. Суперечка, в ході якої загиблий вкотре почав погрожувати ножем односельцю, переросла у бійку. Під час неї 31-річний чоловік, обороняючись, відібрав ножа у свого супротивника та двічі вдарив його в область грудної клітки. Від отриманих тілесних ушкоджень той помер. Аби приховати сліди злочину, чоловік 15 кілометрів віз тіло гужовою підводою до річки Горинь.  Поклавши загиблому у нижню білизну кілограмовий камінь, скинув у воду.    

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловікові повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді взяття під варту. За скоєне йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень