На Рівненщині змінився підхід до будівництва інфраструктурних об’єктів

Якість робіт контролюватимуть у процесі будівництва навіть самі голови ОТГ

Питання якості, контролю та нагляду за будівництвом обговорили у Рівненській ОДА на нараді за участю представників Державної архітектурно-будівельної інспекції, керівників районів та територіальних об’єднаних громад.

У 2018 році ми будемо багато будувати. Лише з Державного фонду регіонального розвитку для області виділили 214 мільйонів гривень. Рівненщині одній з перших затвердили об’єкти на всю суму фінансування - усього 27 проектів. Також ми одні з небагатьох областей, які мають схвалений перелік з будівництва 34 нових амбулаторій. А це на сьогодні 232 мільйони гривень. Окрім цього, величезний шмат роботи пов'язаний із ремонтом та будівництвом місцевих і комунальних доріг, - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

Контроль за будівництвом буде здійснювати управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області. Представники служби закликали голів РДА та ОТГ до співпраці.

Якщо хтось буде не згідний з якістю виконання робіт у населених пунктах, пишіть заяви – буде відповідне реагування. Але саме під час моменту проведення робіт, - наголосив керівник ДАБІ у Рівненській області Ігор Мічуда.

Контролювати хід будівництва робіт можуть і голови ОТГ. На сьогодні більше 100 громад і міст по всій Україні створили свої інспекції, перебрали на себе повноваження функції у сфері будівництва.

Ігор Мічуда звернув увагу, що Держархбудінспекція готова підтримувати ініціативи місцевої влади та надати необхідне сприяння, а також забезпечувати консультативно-методичною допомогою всі новоутворені органи.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень