На Рівненщині кількість хворих на грип зменшилася

Про це повідомляють в облaсному лaбораторному цeнтрі

Медики зафіксували майже на 2 тисячі менше звернень, аніж за попередній період. Загальний показник допорогового рівня становить близько 58% , а на минулому тижні він був понад 70%. Докладніше розповів головний епідеміолог області Віктор Мороз:

За останній тиждень на грип та інші распіраторні інфекції в Рівненській області захворіло 6064 особи. Це на 22 відсотки менше, ніж за попередній.

 

Серед захворілих понад 4 тисячі -  діти. Всього за минулий тиждень було госпіталізовано 155 осіб, з них 120 дітей.

За словами Віктора Мороза, ситуація в області спокійна. Вище порогового рівня лише захворюваність у Березнівському районі, там майже тисяча хворих.

Прикметно, що від початку сезону населення почало інтенсивніше вакцинуватись від грипу та ГРВІ. Станом на сьогодні уже понад 2 тисячі тих, хто зробив щеплення. У порівнянні з минулим роком – це майже вдвічі більше.

Віктор Мороз говорить, що вакцинуватись ще не пізно, адже у лютому знову очікують спалах грипу та гострих респіраторних захворювань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень