На Рівненщині зловмисник вистежував чоловіка, аби пограбувати (ФОТО)

Трапилася пригода в Рівненському районі

29-річного жителя села Руда-Красна, який із банкомату у селі Зоря двічі знімав гроші, запримітив невідомий. А вже о пів на четверту ранку зловмисник його пограбував. Утім, через три години причину свого вчинку пояснював поліцейським у відділенні поліції.

Незнайомець пильнував увесь час за своєю майбутньої жертвою і дочекався, коли чоловік вийшов із кафе. Нападник на одній із вулиць села повалив його на землю і, погрожуючи фізичною розправою, почав вимагати гроші. Однак 29-річний чоловік запевняв, що коштів уже нема, тому грабіжник забрав лише мобільний телефон і втік.



Потерпілий одразу за допомогою звернувся до поліції. Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції за описом, наданим потерпілим, за кілька години встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний мешканець Зорі. Його розшукали в товариша та вилучили викрадений мобільний телефон.

Відомості за фактом скоєння грабежу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що нападник вже неодноразово перебував на лаві підсудних. Востаннє притягався до кримінальної відповідальності два роки тому за необережне тяжке тілесне ушкодження. Тоді суд призначив йому 200 годин громадських робіт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень