На Рівненщині злочинці побили пенсіонерку. Жінка у реанімації (ФОТО)

У пошуках легкого заробітку двоє раніше судимих молодиків навідалися до 78-річної жительки села Голишів Рівненського району. Пенсіонерку розбійники побили та відібрали два золотих вироби та мобільний телефон. Поліцейські їх затримали у Луцьку. Обоє зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Лікарі із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними забоями обличчя госпіталізували пенсіонерку до реанімаційного відділення Клеванської центральної районної лікарні. Наразі медики повідомляють, що стан її важкий, але стабільний.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько другої ночі двоє чоловіків, прикриваючи свої обличчя футболками, вибили двері до будинку самотньої пенсіонерки. Зловмисники скинули з ліжка сплячу господиню, та наносячи руками та ногами тілесні ушкодження по її тілу, почали вимагати гроші. Оскільки жодних заощаджень у пенсіонерки не було, невідомі викрали золотий ланцюжок з хрестиком та мобільний телефон», – інформують правоохоронці.

Правоохоронці встановили та затримали зловмисників у розважальному закладі Луцька.

Ними виявилися 24-річний житель села Застав’я та 30-річний – із села Голишів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що молодший із них раніше судимий за крадіжки, грабіж і вийшов на волю у квітні 2013 року, тому перебував на обліку у поліції як особа, що формально підпадає під дію адміністративного нагляду.

Старший відбував покарання за вбивство з необережності та звільнився із місця позбавлення волі у серпні 2012 року.

Однак тепер за черговий злочин вони можуть отримати до дванадцяти років за ґратами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень