100-літній ювілей відзначила жителька Рівненщини. Многая літа!

Євгенія Михайлівна Семенюк живе у селі Ясинець Дубровицького району

Нелегке життя довелося прожити ювілярці, важко працювала, зазнала тяжких втрат та воєнного лихоліття. Увесь трудовий шлях жінки пройшов у місцевому колгоспі.  

Євгенія Михайлівна народила та виховала семеро дітей, проте троє пішли з життя в досить молодому віці. Тяжко було жити ювілярці ще й тому, що тридцять років тому помер і господар сімейства.

Проте  Євгенія Михайлівна має чудову родину: 13 онуків, 24 правнуки та ще багато родичів, друзів, сусідів, які люблять та турбуються про неї. Як то кажуть, вік прожила не марно.

Привітати ювілярку в цей день приїхали  перший заступник голови Дубровицької райдержадміністрації Микола Кохно, заступник голови Дубровицької районної ради Олександр Задорожний та  Селецький сільський голова Павло Голяка. Іменинниці побажали міцного здоров’я, бадьорості духу, щоб обов’язково зустрітися на святкуванні 105-річного ювілею  Євгенії Михайлівни, вручили їй квіти та подарунки.

Далеко не кожній людині вдається подолати столітній рубіж, а Євгенія Михайлівна Семенюк з села Ясинець залишається при цьому самостійною, енергійною, відкритою та щирою, а ще оберегом мудрості, доброти та злагоди у великій родині.

 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень