Після побиття дерев'яним ціпком жінка опинилася у лікарні на Рівненщині

Її побив сусід

Ще 4 травня, 47-річний чоловік застав за застіллям свою матір і сусідку.

У ході сварки він витягнув 41-річну гостю на подвір’я і побив саморобним дерев’яним ціпком.

Потерпіла звернулась до лікарні лише через півтори доби, де медики за попереднім оглядом діагностували перелом ребер та інші забої тіла.

Утім, за результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки, перелому ребра, пневмогематораксу, підшкірної емфіземи грудної клітки, які відносяться до тяжких тілесних.

Під час допиту чоловік зізнався поліцейським, що того вечора на подвір’ї його господарства він дерев’яним ціпком наніс не менше десяти ударів жінці по всьому тілу.

Чоловіку вчора повідомили про підозру у вчиненні злочину. Сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

З’ясувалося, що 47-річний чоловік є уродженцем Сумської області та неодноразово потрапляв на лаву підсудних. Востаннє притягався до кримінальної відповідальності у червні торік за умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, за що отримав один рік іспитового строку.

Потерпіла після оперативного втручання та відповідного лікування нині перебуває вдома, загрози її життю та здоров’ю немає.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень