На Рівненщині згоріло два автомобілі (ФОТО)

Загалом, за добу зафіксовано чотири пожежі

Обидва автомобілі загорілися напередодні. Так зокрема на тарсі «Київ - Чоп» поблизу села Велика Омеляна Рівненського району, вогнем було знищено легковий автомобіль «CITROEN Nemo». На гасіння пожежі рятувальники подали один повітряно-пінний ствол. О 15:47 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:06 ліквідувати. Легковий автомобіль вогнем було знищено повністтю, постраждалих у цій пожежі немає. 

А неподалік села Озліїв, Млинівського району, вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено панель приладів та оздоблення салону легкового автомобіля ВАЗ-21063. Причина та збитки від  пожеж в обох випадках ще встановлюються.

Крім того, у Сарнах по вул. Київська, 37, в одному із приватних господарств вогнем знищено покриття автогаража (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром.   А в селі Довге Поле, Дубенського району по вул. Центральна, 77, в одному із приватних господарств вогнем знищено 1,5 тони сіна.

Причини пожежі і розміри збитків – встановлють.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень