На Рівненщині збираються протестувати проти будівництва електростанції

І для цього шукають волонтерів

Збудувати теплоелектростанцію збираються у Дубні. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації  Більше - про будівництво ТЕС на Рівненщині: чому тут, чи безпечно, скільком дасть дешеве тепло

Втім, мешканців Дубна така перспектива не радує і вони у соцмережі оголосили про пошук волонтерів для збору підписів проти будівнцитва ТЕС. 

Сергій Раковський 15 год Запрошуємо волонтерів для збору підписів у наметах проти побудови ТЕС в місті Дубно. Плануємо збирати підписи на ринку " Млинівський" та на центральній площі. Писати в приват.

Причина траких настроїв мешканців міста - те, що вони переживають, як відобразиться на здоров'ї діяльність майбутньої ТЕС. Тож вони у соцережах пишуть:

Юлія Бабійчук А ви уявляєте ЧИМ БУДЕМ ВСІ ДИХАТИ???І ЯК БУДУТЬ ХВОРІТИ НАШІ ДІТИ???????Почитайте про ті міста де вони є і тоді зрозумієте!!!

Елена Мацелык Slivinsky Vadim бути біля ТЕС і жити біля його -це РІЗНІ речі!Ви поживіть з дітьми біля елеватора що в Страклові і ТЕС тоді не потрібна буде - побачимо на скільки вас вистачить...а якщо ще дитина мала є ...і уявіть ситуацію : коли викидають Через Обіцяни фільтри які вже 5 років ставлять і в дитини починається приступ Астми..а до того діти були здорові і не знаєш що робити....а влада каже все добре...особливо коли випаде сніг- все видно "як кристал"!!!! Ви такого хочете здоров'я вашим дітям?

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень