На Рівненщині збільшується кількість випадків загибелі та травмування людей на роботі

Крім того, багато робітників підприємств приховують свої легкі травми від інспекторів

Про це сьогодні на брифінгу, присвяченому Всесвітньому дню охорони праці, що відзначається 28 квітня, розповів перший заступник начальника управління Держпраці в Рівненській області Микола Нос.

– За минулий рік на виробництві померло чотири чоловіки, що стосується за чотири місяці поточного року, то таких вже смертей шість. Можна гіпотетично пов'язати ці смерті на виробництві зі стресом, в якому перебувають працівники, тому що серед потерпілих є водії-далекобійники, які тривалий час за кермом. Працюють в умовах стресу. Це приводить до серцево-судинних нападів і закінчуєтсья смертю на виробництві.

Тим часом, заступник голови Рівненської облради Олексій Бучинський зауважив, що керівники підприємств мають приділяти більше уваги своїм робітникам та дбати про їхнє самопочуття. А для цього треба створити відповідний мікроклімат на робочому місці та релаксуючі заходи. Також обов’язково дотримуватися перерв у роботі. Крім того, на брифінгу зазначили, що управління Держпраці регулярно слідкує за ситуацією на підприємствах Рівненщини та створює спеціальні комісії для розслідування нещасних випадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень