На Рівненщині завершився Чемпіонат з Ґо

Цими ввихідними у Рівному завершився чемпіонат області з Ґо серед юнаків та дівчат до 16 років. 

Успішними змагання виявилися для вихованців Палацу дітей та молоді. Результати: перше місце виборола Анастасія Ваврик - її перемога була беззаперечною. За решту місць розгорнулась напружена боротьба.

Претенденти по колу програвали один одному і місця визначились лише за рейтингом. Отже, Віталій Пелех закріпився на другій позиції, третьою стала Поліна Крушельницька, а Назар Бережняк посів, відповідно, четверте місце.

За результатами чемпіонату Анастасія Ваврик підтвердила 2-й спортивний розряд, а Віталій Пелех - виконав нормативи на 2-й спортивний розряд. За змінами в рейтингу Анастасія зуміла відновити свій 6-й кю, а Назар Бережняк впевненіше закріпився на 9-му кю.

Результат, який показала Анастасія Ваврик на цьому змаганні, дав можливість їй поставити "жирну крапку" на своїх виступах у віковій категорії до 16 років. Тепер вона зможе зосередити більше зусиль на боротьбі у категорії серед жінок. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень