На Рівненщині затримали п`яного поліцейського за кермом

Правоохоронці у ході проведення місячника безпеки дорожнього руху минулої доби склали 15 протоколів за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Серед таких кермувальників – працівник поліції.
Поліцейські управління превентивної діяльності Нацполіції в Рівненській області за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення за минулу добу склали одинадцять протоколів, ще чотири – працівники патрульної поліції.
Учора, 19 серпня, близько 23 години на автодорозі «Київ-Чоп» патрульні поліцейські зупинили автомобіль «FIAT Bravo», під керуванням 35-річного водія, старшого сержанта поліції, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час проведення освідчення газоаналізатор «Драгер» показав 1,76 проміле. Тож патрульні відносно нього склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП. Поліцейський перебував поза службою.

«Не зважаючи на десятирічний стаж роботи в органах внутрішніх справ, старшого сержанта буде звільнено з органів Національної поліції, — зауважив начальник Нацполіції в Рівненській області Сергій Князєв. — Адже перебуваючи за кермом у нетверезому стані, він наражає на небезпеку не лише себе, а й інших. Це є неприпустимо для кожного, а тим паче – для правоохоронця.»

Відділ інспекції особового складу за цим фактом проводить службову перевірку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень