На Рівненщині затримали прикордонника-хабарника (ВІДЕО)

Вимагав гроші

На Рівненщині затримали прикорднонника-хабарника. Керівник відділу прикордонної служби «Березове», що на Рокитнівщині, вимагав у підприємця 10 тисяч гривень.

Натомість обіцяв не перешкоджати тому у веденні деревообробного бізнесу. Чоловік одразу звернувся до правоохоронців, які протягом квітня-травня «вели» хабарника, розповідає керівник Рівненської військової прокуратури Юрій Табака:

Хабар у розмірі 10 тисяч гривень призначався за неперешкоджання під час проведення господарської діяльності з переробки деревини в прикордонній смузі та неповідомленні про ці факти в правоохоронні органи. 6 травня 2018 року під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч гривень зазначеного військовослужбовця затримали.

Затримали чиновника в Рокитному, де той призначив зустріч підприємцю. Відео затримання ви можете побачити на нашому сайті.

Чи були у затриманого спільники – нині встановлюється. Прикордоннику нині готуються оголосити про підозру та відсторонити від посади. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень