На Рівненщині затримали групу злочинців, які грабували будинки

Чоловіки пересувалися на машині

Напередодні у селі Карпилівка Рокитнівського району невідомі проникли через вікно (поліцейські описують цей процес так: шляхом віджиму пластикового вікна) проникли в приватний будинок. Звідти вони викрали близько трьох тисяч гривень та особисті документи власника господарства. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Оперативникам за кілька годин вдалося вирахувати автомобіль, на якому рухались зловмисники.

На виїзді з села Рокитне поліцейські зупинили «Peugeot» на номерах іноземної реєстрації під керуванням 23-річного жителя Здолбунівського району.

У салоні авто також перебував 22-річний брат водія та 41-річний житель Здолбунова. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили балаклави, рукавиці, пневматичний пістолет, споряджений металевими кульками, викрутки, ліхтарики та гроші.

Слідчі Рокитнівського відділення поліції затримали зловмисників і повідомили їм про підозру у вчиненні крадіжки та підготували клопотання про обрання міри запобіжного заходу.

Двоє з чоловіків раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Поліцейські перевіряють затриманих також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень. Автомобіль вилучили та помістили на територію Рокитнівського відділення поліції, вирішується питання про накладення арешту на майно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень