На Рівненщині затримали чоловіка за вирощування «елітної» мариухуани

Чоловік для цього обладнав спеціальну кімнату

Напередодні зловмисника викрили на черговому збуті марихуани за 800 гривень.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні 27 річного жителя Корця поліцейські виявили обладнану кімнату, у якій він вирощував елітні сорти гідропонічним способом. Рослини були у горщиках зі спеціальною речовиною із відповідним освітленням і регулятором температури, що дозволяло швидше отримати якісний урожай.

Поліцейські вилучили гідропонічне обладнання, близько 10 рослин, пристрої для куріння та 50 грамів марихуани, вартість якої на чорному ринку перевищує 10 тисяч гривень.

Раніше судимий за наркозлочини зловмисник у будинку проживав із хворою бабусею, яка і не здогадувалася про незаконні промисли онука.

За фактами збуту та незаконного зберігання наркотиків тривають досудові розслідування. Слідчі затримали чоловіка, зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

 За скоєне наркозбувачу загрожує від шести до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень