На Рівненщині засудили виробника нелегального алкоголю

Чоловік організував підпільний цех та налагодив масове виробництво фальсифікованих алкогольних виробів

Як повідомляє прокуратура у Рівненській області, згідно з вироком суду обвинуваченого засуджено до позбавлення волі строком на 3 роки з іспитовим терміном 2 роки.

Зібраними у суді доказами встановлено, що для незаконної діяльності чоловік пристосував складські приміщення загальною площею майже 600 кв м, використовував дороговартісне сучасне обладнання, підроблені марки акцизного податку.

Вартість вилученого обладнання та незаконно виготовленої алкогольної продукції 17 найменувань відомих виробників, як встановлено судом, становить 6,4 млн грн.

Всього ж у 2016 році прокурорами скеровано до суду 10 обвинувальних актів стосовно осіб, які вчинили злочин, передбачений ст. 204 КК України - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. 9 із них уже розглянуто судами із постановленням обвинувальних вироків.

За цей період у рамках кримінального і адміністративного провадження із незаконного обігу вилучено понад 26 тис. літрів виготовленого сурогату, 21 тис. літрів спирту. Тож на споживчий ринок не потрапило близько 53 тис. пляшок фальсифікованої горілки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень