На Рівненщині «замінували» райдержадміністрацію через трагічні події на Миколаївщині та Тернопільщині (ФОТО)

Сьогодні в обідню пору надійшла інформація про замінування районної державної адміністрації в Березному

Як повідомив очільник поліції Рівненщини Сергій Князєв, це були навчання. Адже після останніх трагічних подій на Тернопільщині та Миколаївщині, що мали місце 23 та 24 серпня відповідно, він вирішив перевірити підготовку підрозділів поліції Рівненщини. Наказом керівництва поліції України, 23 серпня, Сергій Князєв особисто був відряджений на Тернопільщину, де під час затримання чоловік застрелив спочатку свою дружину, а потім і двох працівників поліції. А у Кривому Озері на Миколаївщині, шістьох поліцейських затримано за підозрою у причетності до смерті затриманого. Тож Сергій Князєв прийняв рішення про перевірку підготовки правоохоронних підрозділів Рівненщини до позаштатних ситуацій, зокрема, районних відділів:

 

 

- Враховуючи ту проблематику, яка виникла в Тернопільській області, побачивши на власні очі, не знаючи, відповідно, що буде наступного дня в Кривому Озері, я зазначив для себе, що я не чітко розумію рівень підготовки окремих моїх підрозділів, першої ланки районного рівня, до будь-яких позаштатних ситуацій. І тому, в ніч з 24 на 25 серпня, я виніс наказ, що кожен підрозділ пройде різний рівень навчань.

З його слів, навчання вже пройшли в Острозі, Дубровиці та Млинові. До них були залучені також таємні підрозділи. Навчання триватимуть до вересня, аби перевірити рівень підготовки та реагування правоохоронців та виявити недоліки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень