На Рівненщині закордонним інвесторам пропонуватимуть будувати 5-поверхівки

25-26 листопада в Рівному пройде ІІ етап Міжнародного бізнес-форуму «Велике Рівне. Інвест потенціал»

Цей бізнес-форум присвячений розвитку інвестиційного потенціалу Рівненського регіону. На нього буде запрошено інвесторів не лише з різних куточків України, а й з-за кордону. В цій частині форуму відбудеться презентація 11 проектів, що готові для інвестування. Це проекти і сфери будівництва, і агропростору, і культури.

Як відзначає співорганізатор форуму та секретар міської ради Сергій Паладійчук, всього інвесторам запропонують 50 ділянок для майбутніх вкладень. Зокрема, будуть ділянки й для будівництва:

Великий попит мають ділянки для житлового будівництва. Буде проект презентовано: декілька ділянок, де потенційні інвестори зможуть поставити, до прикладу, 5-поверховий будинок.

Сам форум проходитиме 25-26 листопада в Міському будинку культури, за адресою: вул. Соборна, 3Д. Організатори сподіваються зробити його традиційним та щорічним, а можливо, й однією з візитівок Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень