На Рівненщині загинув 33-річний чоловік із Буковини (ФОТО)

У ДТП

На Дубенщині зіткнулося два мотоцикли.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 липня, близько 18 години на автодорозі Київ-Чоп у селі Турковичі. 

Поліцейські на місці події встановили, що 33-річний житель Чернівецької області, керуючи мотоциклом «Honda FT-300», не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на попутній мотоцикл «Honda», яким керував його одноліток із того ж села.

 

Від удару «Honda FT-300» виїхав на смугу зустрічного руху та в подальшому в’їхав у відбійник. 

Внаслідок ДТП 33-річний мотоцикліст, який був без захисного мотошолома, отримав тяжкі травми та помер у кареті «швидкої» дорогою до лікарні. Інший керманич двоколісного в автопригоді не постраждав та відповідно до освідування був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень