На Рівненщині за минулу добу палало три автомобілі

Одну з машин могли й підпалити

Перше займання сталося напередодні в Здолбунові, о першій годині ночі. 38-річний власник «Audi-80» повідомив про пожежу поліцейським. За попередньою інформацією це міг бути підпал.

На Рівненщині згорів автомобіль (ФОТО)

Також на місце події прибули вогнеборці, розповідає керівник Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області Дмитро Мельник:

Перший інцидент у нас трапився о першій ночі. Надійшло повідомлення, що у Здолбунові по вул. Драгоманова,17 трапилося загоряння легкового автомобіля «Audi-80». Вогонь знищив переднє праве колесо, а також крило.

Ще одне займання трапилося цього ж дня, 8 березня, о 18:10 у місті Березне по вулиці Андріївській. Там вогонь пошкодив моторний відсік легкового автомобіля «ВАЗ 2106».

Остання пожежа сталася на 415-му кілометрі траси «Київ – Чоп» неподалік хутора «Гургулі», що в Радивилівському районі. Там загорілось вантажне авто марки «Renault Magnum» . Вогонь пошкодив електромережу моторного відсіку. Причини та збитки пожежі встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень