Дебошир із Рівненщини з вилами напав на поліцейського (ВІДЕО)

Останнього госпіталізували

Учора близько 21 год. до поліції надійшло повідомлення від жительки с. Стовпець Дубенського району, що на вул. Шевченка у неї виник конфлікт із сусідом.

Під час спілкування зі свідками події правоохоронці дізналися, що дебошир має при собі незареєстровану вогнепальну зброю та разом із товаришем напередодні залякував нею людей. Чоловіка застали за місцем проживання, однак він був п’яним і поводився агресивно і заперечував наявність зброї.

Коли інспектор групи реагування повернувся до службового авто, нетверезий зловмисник вихопив вила та наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу, а  потім поранив ними поліцейського.

33-річний чоловік утік з місця події, проте вже за годину його затримали поблизу місця проживання рідного брата. Поліцейські виявили там і незареєстровану рушницю, яку вилучили та відправили на експертизу.

25-річного сержанта поліції госпіталізували до травматологічного відділення з колотим пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Зі слів медиків, його стан - середньої тяжкості.

За цим фактом розпочали досудове розслідування. Слідчі затримали зловмисника, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень