На Рівненщині з музею викрали речі радянських часів (ФОТО)

Крадіжку із меморіального будинку Миколи Островського, що у селі Вілія Острозького району, вночі шостого червня скоїли невідомі. Зловмисники проникли до приміщення, пошкодивши навісний замок та серцевину замка на вхідних дверях.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Як з’ясувала слідчо-оперативна група, із музею злодії винесли церковну книгу, різноманітні значки радянських часів, три книги Миколи Островського «Як гартувалась сталь» на казахській, вірменській та монгольській мовах, і самовар. Предметів, які становили б історичну цінність, викрадено не було», – зазначено у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень