На Рівненщині взялися за ремонт міжнародної траси

Заплановані поточні та середні ремонтні роботи

У Рівненській області оновлюють 18 кілометрів магістралі міжнародного значення М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече».

Так, на ділянці поблизу с. Іваннє Дубенського району дорожники уже відфрезерували стару поверхню та  укладають нижній шар асфальтобетонного покриття. Потому працюватимуть над верхнім та нанесуть розмітку. Загалом тут планують відремонтувати більше 6 км дороги, розповіли в Службі автомобільних доріг у Рівненській області.

Тривають роботи і на 8-ми км магістралі у Млинівському районі. Так, в с. Дорогостаї дорогу розширюють, укріплюють та влаштовують нижній шар. А от в Брищах уже встановлюють водовідвідні лотки.

Ще майже 4 км траси відремонтують між селами Судобичі та Сіновали на Дубенщині. Тут вже завершують укладати нижній шар асфальтобетону.

Усі роботи з поточного середнього ремонту на цій автомобільній дорозі проводяться за кошти державного бюджету. З підрядними організаціями укладено договорів на 178 мільйонів гривень.

Нагадаємо, магістраль М-19 на території України є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень