У Рівному вже другого чоловіка дружина не пустила додому після повернення з-за кордону

Де чоловіки перебувають?

Нагадаємо, що першого чоловіка, який приїхав із Польщі, минулого тижня поселили тимчасово у міську лікарню.

Тепер, як розповіла заступник міського голови Галина Кульчинська, оскільки в обох чоловіків швидкі тести на коронавірус недугу не підтвердили, їх поселили на обсервацію у хостел.

Вона також пояснила:

Рівнянам при поверненні з-за кордону, щоб їх поселили в місця обсервації, потрібно звертатися у міськвиконком за номером 1553 або на гарячу лінію облдержадміністрації (0800) 500 078.

 

Звідти спрямують у міську лікарню Рівного №2. У ній облаштували цілодобовий приймальний пункт для таких людей. Тут зроблять швидкий тест на коронавірус, зв’яжуть з сімейним лікарем і на авто супроводять у хостел.

 

Протягом двох тижнів перебування у хостелі з ними двічі на день телефоном зв’язуватиметься сімейний лікар, щоб дізнатися про самопочуття і температуру.

За словами Галини Кульчинської, у хостелі для таких людей забронювали 25 місць. Якщо їх не вистачатиме, під обсервацію віддадуть дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік».

До речі, міська влада щоденно отримує від обласного лабораторного центру списки людей, які перетнули кордон, повертаючись в Україну.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень