На Рівненщині вилучили понад 400 патронів (ФОТО)

А ще ’ять корпусів гранат із запалами

Учора, 5 травня, рівненські оперативники вилучили у 49-річного місцевого жителя гранату Ф-1 та запал до неї. Такі ж дві гранати вилучили працівники кримінальної поліції у 35-річного жителя села Селець Дубровицького району, ще одну гранату вилучив дільничний офіцер Острозького відділу у 41-річного жителя села Межиричі.

Крім того, гранату РГД-5 із запалом та мисливську гладкоствольну рушницю невстановленої марки вилучили оперативники Костопільського відділу поліції у 36-річного місцевого жителя.

Сарненські поліцейські відділу кримінальної поліції виявили у 55-річного місцевого жителя 213 патронів калібру 5,45 мм, а рівненські оперативники у 57-річного жителя села Забороль Рівненського району — 190 таких же набоїв.

Безномерний обріз мисливської гладкоствольної рушниці та чотири патрони калібру 7,62 мм вилучили дільничні офіцери поліції у 62-річного жителя села Теслугів Радивилівського відділення поліції. Такий же обріз виявили гощанські поліцейські у 59-річного жителя села Воскодави. Оперативники Корецького відділення поліції вилучили тротилову шашку вагою 400 грамів у 19-річного жителя села Світанок.

Усі п’ять гранат, які на момент виявлення були розряджені, патрони, зброю, та вибухову речовину поліцейські вилучили та у рамках кримінальних проваджень скеровуватимуть на експертизу, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень